Brendan Rodgers hyllar truppen som klarat sig utan Suarez

I våras fick Luis Suárez tio matchers avstängning efter sitt bett på Chelseas Ivanovic. Men trots att Liverpool fått klara sig utan anfallaren i nio matcher nu har de inte förlorat en enda gång. Om de vinner lördagens match mot Southampton har Liverpool åtta vinster och två oavgjorda under avstängningen. 

”Det är ingen tvekan om att en sådan toppspelare gör skillnad, men det är orättvist att prata om att vi är ett enmanslag för det handlar väldigt mycket om laget här”, säger Brendan Rodgers enligt LFC.com och fortsätter

”Jag välkomnar honom tillbaka, men om man ser till statistiken under hans frånvaro så har vi spelat nio matcher och är obesegrade utan Luis, vunnit sju och spelat två oavgjorda”

”Som jag har sagt till spelarna; det är ingen som är bättre än laget. Vi har skapat en enhet, en laganda, som är starkare än någon individ. I en trupp behövder du självklart även indvidualister på toppnivå och Luis är en sådan när han blir tillgänglig för spel. Den fina start vi har fått tillskrivs kollektivet och det kommer att fortsätta att vara så.”


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply