Bobadillas målshow sänkte Udinese

Det började mycket bra för hemmalaget Young Boys, som slog ut Kalmar i kvalet till Europa League. Efter fyra minuters spel gjorde schweizarna matchens första mål, där det var argentinare i huvudrollen. Gonzalo Zarate fick fram bollen till Raul Bobadilla, som tog sig igenom gästernas försvar och överlistade Zeljko Brkic i Udineses mål.

Ranegie var straxc därefter nära att kvittera för sitt Udinese, men hemmamålvakten reflexräddade snyggt vid den närmaste stolproten. Istället var det hemmalaget som drygade ut ledningen med 20 minuter kvar, när Raul Bobadilla rann igenom gästernas försvar på nytt och skcikade in bollen till höger om Brkic.

Udinese reducerade strax därefter med ett nickmål av Coda på en Udinese-hörna, men det var Young Boys afton den här kvällen. Och definitivt Bobadillas kväll, för i den 81a matchminuten punkterade han tillställningen från straffpunkten och hans hattrick var ett faktum. Matchen slutade 3-1 till Young Boys.