Benfica fixade tre poäng i sista sekund

Benfica var i princip tvungna att vinna över Anderlecht för att vara med i racet om andra platsen i gruppen på allvar.

Det skulle dock inte börja bra för portugiserna, då hemmalaget tagit ledningen genom Mangulu redan i den 18:e minuten.

Efter 34 minuter skulle Nemanja Matic kvittera för gästerna, och den första halvleken slutade oavgjort.

Mangulu, som betraktades som en hjälte tidigare, fick det trista nöjet att skicka bollen i eget nät, men 2-1 till Benfica var ett faktum i den 52:a minuten.

Massimo Bruno skulle dock kvittera för Anderlecht som vägrade att ge sig i den 77:e minuten.

Benfica däremot vägrade att släppa iväg några poäng, och Rodrigo avgjorde matchen i allra sista stund på tilläggatiden..

I och med att Olympiakos åkte på stryk mot PSG ligger båda lagen på sju poäng, vilket innebär att den avslutande omgången blir helt avgörande då båda lagen möter varandra.