Bendtner jagas av Bundesliga-klubb

bet365

Den danske anfallaren Nicklas Bendtner, 25, har präglat löpsedlarna på många håll och kanter runt om i fotbollseuropa på sistone, efter att han åkte dit för rattfylleri. Inte nog med att hans personliga liv är skakigt för tillfället. Spelaren är även inne på en mardrömsartad utlåningssejour i Serie A-klubben Juventus som knappast visar något förtroende för honom.

Bendtner är för närvarande utlånad av Arsenal, vars spelartrupp säkerligen inte är i behov av att ta tillbaka honom. Därför talar allt för att spelaren kommer att lämna och bryta bandet med båda dessa klubbar, då det faktiskt uppges finnas ett annan respekterat lag som vill knyta till sig bråkstaken från Danmark.

Det är nämligen Hamburg som är redo att förbereda ett bud på strikern, menar Danmarks Radio. Den tyska klubben är inne på en lyckad säsong i Bundesliga, och är med och slåss om platserna som betyder spel i Europa. Hamburg sägs ändå vilja förstärka, då de riskerar att mista betydelsefulla anfallare i Heung-Min Son och Artjoms Rudnevs, vilket öppnar för Bendtner.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply