Bekräftat: Newcastle och Lyon överens om Gomis

Newcastle hade en misslyckad säsong i Premier League förra säsongen (till slut hamnade de på 16:e plats) och kunde inte följa upp deras fina femteplats från 2011/2012, när man placerade sig på en femteplats. Managern Alan Pardew har ännu inte värvat någon spelare i sommar, men det är väl känt att klubben letar efter en anfallare.

Det verkar också bli så att en anfallare ansluter till St James’ Park i sommar. Lyons president Jean-Michel Aulas har nämligen bekräftat att klubben kommit överens med Newcastle om en övergångssumma för den 27-årige landslagsmannen Bafetimbi Gomis från Frankrike. Övergången kan slutföras under helgen om Newcastle kommer överens med Gomis om de personliga detaljerna i kontraktet. Allt detta enligt uppgifter till högt ansedda Sky Sports.

– Vi har accepterat erbjudandet från Newcastle, som ligger på 8 miljoner euro (70 miljoner kronor) plus 2 miljoner euro (17 miljoner kronor) i bonusar, bekräftade Aulas för den franska webbsidan Journal du Dimanche. Det är många personer involverade i affären, vilket försvårar förhandlingarna, men jag är hoppfull att saker kommer lösas inom 24 till 48 timmar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply