Bekräftar: Nolito förlänger med Celta Vigo

Nolito nobbar Barcelona

Efter att flera storklubbar visat intresse för Nolito berättade Celta Vigos president att man kommit överens om att förlänga kontraktet med Nolito.

Manuel Agudo, mer känd som Nolito kommer att förlänga sitt kontrakt med Celta Vigo, det berättar klubbens president Carlos Mouriño när han blev intervjuad av den lokala tidningen Faro de Vigo. Spelaren som sagt ha haft erbjudanden från både FC Barcelona och Atlético Madrid kommer att få en högre lön samtidigt som hans utköpsklausul höjs till 25 miljoner euro.

– Jag kan lova att vi inte har fått något samtal från Barcelona om Nolito. Han har sagt att han alltid velat stanna här i Celta Vigo och har heller inte pratat med någon om från Barcelona om en flytt. Hans klausul har höjts till 25 miljoner euro och det finns inget särskillt pris för Barcelona om det skulle vara så att de kontaktade oss.

Mellan 2008 och 2011 spelade Nolito i Barcelonas B-lag där han gjorde över 100 matcher. Han fick även chansen i A-laget där det blev totalt fem ligamatcher.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply