Uppgifter: Inter förlänger med Handanovic

bet365

Handanovic stannar i Inter

Inom ett par dagar kommer Samir Handanovic att förlänga sitt kontrakt med Inter, det rapporterar TMW under måndagsmorgonen.

Inter och Samir Handanovic är överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig till sommaren 2019, det skriver TMW tidigt på måndagen. Målvakten som tidigare sägs ha haft erbjudande från bland annat FC Barcelona har gjort klart för Roberto Mancini och klubbledningen att han göra fortsätter i klubben men att han ville ha en löneökning, något som Inter ska ha gått med på.

Enligt siten ska förhandlingarna ha dragit igång för ett par månader sen och målvakten sägs skriva på ett nytt kontrakt som binder honom till Inter fyra år framåt. Handanovics lön kommer att ligga på 2,5 miljoner euro plus bonusar och målvakten som tidigare spelat i Udinese ska känna sig väldigt omtyckt i klubben som han kom till 2012.

Sergio Romero eller Petr Cech kunde ersatt

Tidigare sägs Inter ha haft ögonen på ersättare till Samir Handanovic om målvakten skulle lämna Milano-klubben. Namn som Sergio Romero, Petr Cech, Marchetti och Perin sägs ha varit på radaren men trots det ska klubbens huvudmål alltid ha varit att försöka behålla slovenen.

Handanovic ska tidigare ha förklarat att han inte kräver att klubben kvalificerar sig till Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply