bet365

Bekräftar: Lacazette nobbade PSG för flytt till Arsenal

Arsenal-stjärnan kunde gått till PSG

Bekräftar i en intervju under landslagsuppehållet att han var i samtal med Paris Saint-Germain. Lacazette var dock säker på att det inte skulle blå någon övergång då han inte ville gå till en annan fransk klubb.

Alexandre Lacazette flyttade i somras från Ligue 1 där han representerade Lyon för spel i Premier League med destination Arsenal. Fransmannen har gjort fyra mål på sju matcher för den engelska huvudstadsklubben och nu bekräftar han att han nobbade flera klubbar för spel på Emirates Stadium, bland annat Paris Saint-Germain.

– Vi var i samtal med PSG men jag hade klart för mig att jag inte ville gå dit. Jag vill endast representera Lyon när det kommer till den franska ligan. PSG kunde ha hjälpt mig att göra framsteg eftersom de stora spelarna de har, men jag ville spela i en annan liga, säger Lacazette till RMC Sport.

Bekräftar- Lacazette nobbade PSG för flytt till Arsenal

Enligt tidningen säger spelaren även att han tror på en trofé denna säsong, både när det kommer till Premier League och Europa League.

– Jag tror på att vi kan vinna en titel, oavsett om det är i ligan eller i Europa League. Vi har en stor trupp där alla kommer överens, det är dock inte alltid de bästa som vinner.

SE ÄVEN: Arsenal löner 2017-2018

Bekräftar- Lacazette nobbade PSG för flytt till Arsenal

INFO: Tony Robinson vs Kevin Lee TV-kanalTony Robinson vs Kevin Lee på TVTony Robinson vs Kevin Lee vilken kanalTony Robinson vs Kevin Lee tv tid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply