Sverige Luxemburg startelva, laguppställning & H2H statistik VM-kval 2018

Sverige Luxemburg startelva, laguppställning & H2H statistik VM-kval 2018

Sverige-Luxemburg startelvor, odds & laguppställning 7/10, 2017

Sverige-Luxemburg startelvan, laguppställning, oddset & Head-to-Head inför Sverige-Luxemburg-match, VM-kval fotboll 2018? Idag är det avspark för Sverige – Luxemburg i VM-kval 2017 i fotboll som är den näst sista VM-kvalmatchen för Sverige. Blågult (1.03) ställs mot Luxemburg (50.00) i vad som blir den sista matchen på Friends Arena för Janne Anderssons manskap i kvalet. Saknar du Kanal 5 kan du följa Sverige vs Luxemburg VM-kvalmatch hos Unibet =>

MISSTA INTE: få 4.00 i odds på att Sverige vinner =>

Det är ingen större skräll att Sverige är tokfavoriter att få med sig samtliga tre poäng när man på lördagskvällen ställs mot Luxemburg på Friends Arena. Luxemburg var redan inför kvalet uträknade men det gäller att höja varningens finger för de kommande motståndarna. Luxemburg skrällde nämligen rejält i senaste matchen då man fick 0-0 med sig efter att ha spelat mot självaste Frankrike på Stade de France.

Sverige Luxemburg startelva 2017

Skulle Sverige få med sig samtliga tre poäng är 1.03 i odds på blågult medan det ger hela 50 gånger pengarna om Luxemburg skulle lyckas vinna matchen mot Sverige. Dock vet vi inte riktigt var vi har något av lagen. Luxemburg är aldrig lätta att möta samtidigt som Sverige befinner sig i ett tränarbyte och ett mindre generationsskifte. Trots omständigheterna ska Sverige ta tre poäng på Friends Arena. 200% i bonus hos Unibet=>

Ska du tippa på Luxemburg mot Sverige så är det generella speltipset vinnare Sverige (1.03) baserat på oddsen. Det är ingen tvekan om att det på pappret är en lätt match för det svenska landslaget men i verkligheten behöver det inte bara så lätt för Janne Anderssons manskap. Trots att vinnaroddsen på Luxemburg ligger på hela 50 gånger pengarna kan man komma att överraska, något man varit nära att göra vid flertalet tillfällen, men tillslut släppt in mål i slutet av matcherna. 1000 kr i bonus hos betfair =>

Sverige Luxemburg laguppställning 2017

Sverige vs Luxemburg  odds VM-kval fotboll 2017

Luxemburg (50.00) och Sverige (1.03) gör upp i den näst sista VM-kvalmatchen 2017 som spelas på lördag 7 oktober på Friends Arena i Solna kl. 18:00.

Bäst odds Sverige vinner (1): 1.03
Bäst odds Oavgjort (X): 17.00
Bäst odds Luxemburg vinner (2): 50.00

MISSTA INTE: 5.00 i odds på Sverige riskfritt =>

Sverige – Luxemburg odds mål – Över och Under 2,5 mål

Kommer både Sverige och Luxemburg att gör mål under matchen? Hur många mål gör Luxemburg och Sverige totalt? Blir det Över/Under 2.5 mål? Här måloddsen i Sverige – Luxemburg i VM-kvalmatchen:

Odds både Luxemburg och Sverige gör mål: JA (3.15) NEJ (1.33)
Totalt mål: Över 2,5 (1.25) Under 2,5 (4.00)

Bonusspel: 1000 kr hos Ladbrokes =>

Oddset John Guidetti gör mål: 1.67
Oddset Marcus Berg gör mål: 1.48
Oddset Ola Toivonen gör mål: 1.62

Oddset Luxemburg gör mål: 3.15

Sverige-Luxemburg laguppställning & startelvor

Sverige Luxemburg laguppställning? Vi är alla spända inför Sveriges laguppställning mot Luxemburg. Sverige spelar på lördagskvällen sin sista VM-kvalmatch på hemmaplan. För motståndet står Luxemburg som är det lag som kommer avgöra hur stor chans Sverige har att ta sig till VM inför sista matchen. Blågult behöver tre poäng för att kunna åka till Amsterdam med ett bra resultat, något som skulle innebära att man kan ta sig till play off, även om man förlorar mot det orangea landslaget. Det gäller dock att ta en match i taget och den som kommer närmst är mötet med Luxemburg.

Många tror att det kommer bli en dans på rosor att ta tre pinnar mot helgens motståndare, men så är långt ifrån fallet. Det räcker att blicka tillbaka till förra omgången av VM-kvalet gör att förstå att det inte kommer bli någon lätt match. Luxemburg spelade då nämligen 0-0 borta mot självaste Frankrik,e, något som gett de självförtroende inför Sverige-matchen.

Sverige Luxemburg startelva

Sverige Luxemburg startelva? Här hittar du Sverige Luxemburg startelva. Sverige Luxemburg startelvor uppdateras för både Sverige och Luxemburg precis innan matchstart.

Luxemburg startelva mot Sverige (4-4-2)

Luxemburgs startelva mot Sverige: Uppdateras

Sverige startelva mot Luxemburg (4-4-2)

Sveriges startelva mot Luxemburg: Uppdateras

Sverige Luxemburg H2H – tidigare resultat & Head-to-head statistik

Sverige Luxemburg H2HNedan finner ni Sverige Luxemburg Head-to-head-statistik mellan lagen och hur resultat har sett ut i de fem senaste mötena mellan Sverige och Luxemburg. Uppgifterna om Sverige Luxemburg H2H statistik är uppdaterade efter matchen som spelades den 7 oktober 2016:

Vinster för Luxemburg: 0
Oavgjorda matcher: 1
Vinster för Sverige 4

Tidigare matcher Sverige – Luxemburg

Så här ser resultatet ut för tidigare Sverige Luxemburg matcher:

Datum Match Resultat Typ av match
07 oktober 2016 Sverige vs Luxemburg 0-1 EM-kval 2018
08 september 1999 Sverige vs Luxemburg 0-1 EM-kval
27 mars 1999 Sverige vs Luxemburg 2-0 EM-kval
23 oktober 1979 Sverige vs Luxemburg 1-1 EM-kval
07 juni 1979 Sverige vs Luxemburg 3-0 EM-kval
BÄST VM-KVAL BONUS -200% STOR VM-KVAL BONUS -100% EUROPAS HETASTE LIGOR OCH SPORTER
+ 1500 kr i bonus + 1000 kr i bonus 399 kr/mån
1500 kr i OS-bonus + live streaming gratis hos Unibet 2000 kr i OS-bonus hos betfair Luxemburg vs Sverige live stream Viaplay
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! SE ALLT LIVE!

Sverige-Luxemburg på TV & live stream

Sverige Luxemburg H2H statistik 2017

Sverige-Luxemburg TV och Sverige-Luxemburg TV tider Sverige vs Luxemburg live stream gratis? Det är Kanal 5 som visar matchen gratis på tv, men även Dplay visar Luxemburg mot Sverige ikväll. Sverige-Luxemburg gratis och bästa stream? Det finns bara dåliga fulstream och så Dplay!

Läs mer om Sverige mot Luxemburg och VM-kvalet

För dig som undrar vilken tid Sverige – Luxemburg och vilken kanal Sverige-Luxemburg så är det Kanal 5 och Dplay kl. 18:00. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller VM-kvalmatchen mellan Luxemburg och Sverige. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen.

Kolla på odds VM-kval fotboll 2017 vinnare och Sverige-Luxemburg startelvor och H2H innan du slutligen tippar på Sverige-Luxemburg. Här hittar du mer om Sverige-Luxemburg vilken tid, Sverige-Luxemburg vilken kanal och Sverige-Luxemburg speltips och Sverige-Luxemburg odds.

Här kan du läsa mer om VM-kval fotboll 2017 såsom Sveriges VM-kval spelschema 2017, Sverige VM-kval grupp & tabellVM-kval Sydamerika spelschema ifall man vill VM-kval live stream gratis så kan man alltid streama VM-kval eller se VM-kval live stream gratis. Du kan även läsa lite mer om Sveriges trupp VM-kval 2018 fotboll på Svenskfotboll.se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply