bet365

Begovic: ”Jag är lycklig i Stoke”

Bosnien Hercegovinas förstekeeper Asmir Begovic har imponerat stort under den senaste tiden i Premier League-laget Stoke City, vilket bland annat dragit till intresse från ligaettan Manchester United. 

I helgens VM-kvalmatch mot Grekland var scouter från Manchester United på plats för att titta på Begovics insats, något som väckt rykten om att bosniern kan ha tappat i kvalité efter Fergusons stora intresse. 

– Jag är inte under mer press än tidigare bara för att United tittar på mig. Jag är glad över att de har koll på mig eftersom att det betyder att jag gör något bra. Det ger mig mer motivation att spela bättre och bättre, sa han i en intervju med Sport.ba och fortsätter:

– Jag är också glad över att de stora klubbarna i Premier League är intresserade av mig, men som jag sagt många gånger är jag väldigt glad över att spela för Stoke City eftersom att det var dem som jag mig chansen att spela i Premier League.

– Vi får se vad som kommer att hända i sommar. I fotboll kan man aldrig veta vad som kommer att hända, avslutar Begovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply