bet365

Becchio kan tvingas lämna Leeds

Leeds United store målskytt, Luciano Becchio, har lyckats peta in hela 19 magnifika strutar för sin Championshipklubb, under denna säsong. Till klubbens stora förvåning så lämnade den numera 29-åriga strikern in en förfrågan om att få lämna klubben, här om veckan. Anledningen till detta uppges vara argentinarens tillfälliga ekonomiska situation.
Sedan dess sägs flertal klubbar ha hört av sig till Championship-elvan, angående Becchios signatur.

Denna förfrågan som 29-åringen lämnade in är dock inget som han själv sägs vilja, utan Bacchios agent Horacio Rossi, säger att detta beslut enbart är grundat på argentinarens ekonomiska situation.

”Leeds är hem för Luciano. Han känner stor respekt och massa kärlek från supportrarna – så det är klart att han vill stanna. Han är villig att ge upp mycket pengar för att få stanna här i Leeds.”

”Men Luciano måste tänka på sin familj. Han har tre barn och han måste tänka på var som är bäst för dem. Han är 29, inte 25. Han kommer bara att vara fotbollsspelare en gång i sitt liv.”

Agenten Rossi, uppger sig även ha frågat klubben om en möjlig förlängning kan komma att ske, och har erbjudit sin klients tjänster till och med år 2017 – då Becchio även har planerat att lägga av sin karriär som fotbollsspelare.

”Som klubben redan har gjort klart så kommer de inte att acceptera några bud under detta transferfönster, så jag föreslog att de kan förlänga Lucianos kontrakt med Leeds till 2017, så att han kan avsluta sin karriär i sin nuvarande klubb, Leeds.”

Becchio sitter för tillfället på ett kontrakt som går ut om 18 månader, det vill säga i juni 2014.

Källa: Sky Sports

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply