Bayern tappade poäng mot Nürnberg

Bayern München, suveränerna i Bundesliga, förväntade sig en enkel seger borta mot bottenlaget Nürnberg under lördagseftermiddagen. Men hemmalaget ville annorlunda och fick överraskande med sig 1-1 mot serieledarna, en viktig poäng i streckstriden.

Det började annars illa för Nürnberg när den kroatiske anfallaren Mario Mandzukic satte dit matchens första mål redan efter tre minuters spel, framspelad av tysken Toni Kroos.

Innermittfältaren Markus Feulner kvitterade dock för hemmalagets räkning i början av andra halvlek när han överlistade världsmålvakten Manuel Neuer och utjämnade matchen.

Bayern startade jakten på ett ledningsmål men inte ens en utvisning på Timo Gebhart efter 77 minuter hjälpte tillräckligt. Nürnberg höll undan och fick med sig en poäng, något som får anses vara ganska rättvist om man tittar på statistiken från matchen.