Bayern gjorde vad man skulle

Först halvleken inleddes väldigt intensivt från båda lagen. Juventus var tvunget att vinna och detta speglade av sig på spelet. Pressen blev riktigt hög och matchen i sig väldigt hetsig. Inte ens en kvart hade spelats innan båda lagen hade varsin varning. Bonucci i Juventus och Mandzukic i Bayern.

Spelmässigt varierade det väldigt mycket. Juventus hade stunder då de dominerade, medan Bayern tog över spelet i andra. Så lagen var rätt jämna med bollen vid fötterna. Juventus hade dock en chans som stack ut. Pirlo slog en stenhård frispark som tyvärr, för italienarnas del, gick rakt på Müller. Bayerns vassaste chans stod Alaba för när han försökte döda bollen efter en hörna. Hans skott gick på mål, men stensäkre Buffon sträckte ut.

Andra halvleken fortsatte pendla likt den första. Bayerns tekniska briljans började dock ta över ju längre matchen led. Robben ryckte sig loss och sköt i stolpen. Sedan följde tyskarna upp med ett fint anfall som resulterade i frispark. Schweinsteiger knorrade in ett inlägg, och efter i en tilltrasslad situation så kunde kroaten Mandzukic språngnicka in bollen. 1-0 och matchen dödades i princip. Detta trots att ca halvtimmen återstod av matchen.

Juventus blev som väntat rätt omotiverade efter målet. Conte försökte få in fart med lite byten, men spiken i kistan satt rätt hårt fastspäckad. Pizzaro kunde till och med spexa till sitt inhopp med att näta ännu ett mål. 2-0

Bayern München har bröstat upp sig rätt fint inför övriga Europa. Laget kommer med all säkerhet hota om titeln ännu en gång.