Barcelona vände och vann på El Madrigal

bet365

Sjundeplacerade Villareal gästades av Barcelona på söndagskvällen. Ett Barcelona i stor sorg, sedan den förre detta tränaren Tito Vilanova som sagt tragiskt gått bort i cancer för två dagar sedan. Innan matchen så hedrades han med rörande hyllningar där en del spelare inte kunde hålla tårarna borta.

Barcelona ägde som vanligt det mesta av spelet men det skulle dröja till den 46:e minuten innan det första målet föll. Spelövertaget till trots så var det Villareal som gjorde det. Målet gjordes av Cani efter att han frispelats av Jonathan Pereira. 

Efter 55 minuter kom även 2-0. Manu Trigueros svarade för målet med en fantastiskt bra nick från långt håll. 10 minuter senare fick Barcelona lite hopp när Gabriel Paulista satt bollen i nät. Det var självmålens afton på El Madrigal för i 78:e minuten kom nästa självmål när Musacchio satte bollen i eget nät och det var kvitterat.

Barca skulle visa att man även kunde mäkta med att göra mål på egen hand. I den 83:e minuten spelade inbytte Cesc Fabregas fram Leo Messi som inte gjorde något misstag med en högerhalvvolley. 

Matchen slutar 2-3. Det betyder att katalanerna fortsatt har en liten chans på ligatiteln. Villareals svaga form fortsätter och laget har tappat fart under våren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365