Barcelona vände och vann

Efter 18 minuter tog gästerna, Celtic football club, ledningen på Camp Nou efter att Samaras nickat in 1-0 för skottarna. Barcelona dominerade den första halvleken, samtidigt som Celtic försvarade djupt nere i banan.

Några minuter efter ledningsmålet gick Samars upp i en nickduell mot Barcelona’s Marc Bartra. Greken signalerade direkt för byte, och på reprisbilderna kunde man se att det handlade om en vriden fot.

I halvlekens sista minut kvitterade Barcelona. Lionel Messi hittade fram till Xavi, som i sin tur släppte bollen vidare till Iniesta, som läckert placerade in 1-1 för hemmalaget.

Det andra halvleken såg precis ut som den första. Ett Barcelona som rullade boll, och ett Celtic som försvarade väl. David Villa byttes in, och hann med att träffa stolpen. Även Leo Messi hann med att bränna några lägen, innan vänsterbacken Jordi Alba avgjorde i matchens sista minut.

Barcelona leder gruppen med sina nio poäng, fem poäng fler än tabelltvåan, Celtic football club.