bet365

Barcelona fortsätter jakten på Christian Eriksen

Barcelona fortsätter jakten på Christian Eriksen

Barcelona vill värva Christian Eriksen

Barcelona fortsätter att jaga Tottenhams Christian Eriksen, rapporterar Transfermarketweb.

Barcelona fortsätter att dominera i La Liga. Laget spelade 1-1 borta mot ligatvåan Valencia i helgen och leder fortfarande den spanska ligan med fyra poängs marginal. För att se till att säsongen fortsätter på samma lyckade sätt vill katalanerna förstärka sin trupp i januari. Då planerar klubben att värva Christian Eriksen från Tottenham, skriver Transfermarketweb.

Barcelona kommer att kontakta Tottenham och lägga ett bud på spelaren under det kommande transferfönstret.

Det är dock tveksamt om Eriksen kommer att skriva på för Barcelona i januari. Det sägs att dansken är sugen på att flytta till Camp Nou, men han uppges inte vilja lämna Tottenham mitt i säsongen.

Jagar även Martial och Kane

Barcelona jagar även Harry Kane och Anthony MartialRobert Fernandez, de rödblåas sportchef, har varit och scoutat spelarna under den senaste tiden. Han var och såg Kane och Eriksen när Tottenham spelade mot Real Madrid, och var även på plats i Lissabon när Martial spelade för United mot Benfica. Sportchefen gillade det han såg och nu vill han värva trion till Camp Nou.

Det kommer dock bli väldigt svårt för Barcelona att värva spelarna. Kane och Eriksen är två av Tottenhams största stjärnor och Martial värderas högt i United. Det är väldigt tveksamt om de två engelska klubbarna vill sälja dessa spelare, och om de väljer att göra så kommer det bli väldigt dyrt för Barcelona att värva alla tre.

Slåss med ärkerivalen

I sin jakt på Kane så kommer Barcelona att behöva slåss om spelaren med Real MadridChampions League-mästarna vill också värva den engelska anfallaren. Dessutom är även Manchester United på jakt efter Kane.

Andra heta transferrykten

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply