Harry Kane stänger inte dörren för Real Madrid-flytt

Harry Kane stänger inte dörren för Real Madrid-flytt

Kane intresserad av Madrid-flytt

Många av de största klubbarna jagar Harry Kane och en av de är Real Madrid. I en intervju under landslagsuppehållet säger spelaren att han inte utesluter en flytt till den spanska huvudstadsklubben.

Harry Kane är en spelare som jagas av flera av de största klubbarna i Europa. Engelsmannen har stått för 24 mål på de senaste 16 matcherna i klubblag och landslag och har under de senaste dagarna kopplats ihop med en flytt till Real Madrid. Marängerna sägs vara villiga att lägga ett bud på spelaren vars prislapp ligger på 200 miljoner pund och nu uttalar sig huvudpersonen själv om en flytt till Santiago Bernabéu.

24-åringen säger inför Englands VM-kvalmatch mot Slovenien att han inte stänger dörren för en flytt till Real Madrid, men att han inte heller är väldigt intresserad av att flytta dit, i alla fall inte just nu.

Harry Kane stänger inte dörren för Real Madrid-flytt

– Jag skulle aldrig nej till en flytt till Real Madrid, säger anfallaren och fortsätter:

– Jag skulle inte heller säga ja. I fotboll kan allt hända och jag utesluter aldrig något. Det är inget jag absolut skulle vilja göra men man vet aldrig vad som händer i framtiden. Just nu är jag lycklig i Tottenham och det är det som räknas. Vi får se vad som händer längre fram men just nu tänker jag endast på Tottenham, avslutar han.

Harry Kane stänger inte dörren för Real Madrid-flytt
Info: Sverige Luxemburg TV Kanal, vilken kanal visar Sverige Luxemburg samt TV Kanal Sverige Luxemburg

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply