Balotelli kan flytta till Milan

Roberto Mancini värvade den italienske 22-åringen Mario Balotelli till Manchester City för ungefär 270 miljoner kronor sommaren 2010. Men nu kan Mancini ha tappat sitt förtroende för landsmannen efter all den negativa publiciteten som kretsat kring Balotelli på senare tid.

Balotelli, som har ett förflutet i Inter, har bara fått starta en av Citys senaste åtta matcher och fick nöja sig med ett inhopp även i tisdagens Champions League-förlust mot Borussia Dortmund. Nu kan en flytt till Milan vara ett alternativ – Milano-klubben förbereder nämligen ett bud inför transferfönstret i januari.

– Han är en viktig spelare med extraordinära fysiska och tekniska kvalitéer, berättade Milan-tränaren Massimiliano Allegri på en presskonferens innan Champions League-förlusten mot Zenit.

Allegri menar också att Balotelli och Stephan El Shaarawy kan bilda ett fruktat anfallspar om City-anfallaren kommer till klubben.

– Jag tycker att båda dem två har gjort bra ifrån sig i det italienska landslaget, men just nu vill jag bara prata om de spelare jag har i truppen. Vi får se vad som händer i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply