Balotelli: ”England är inte direkt rivaler till Italien”

Världsmästerskapet närmar sig med stora steg för de 32 landslagen som kvalificerat sig för spel i Brasilien. Två av de större landslagen, Italien och England spelar i samma grupp. Nu säger Italien och Milans stora anfallsstjärna Mario Balotelli att han inte ser England som en av de starkaste konkurrenterna om VM-guldet.

– Jag ser inte på England som ett landslag som kan vinna VM. De har ett par bra spelare, men de är inte direkt rivaler till Italien. Jag säger inte att Italien är favoriter, men vi har mentaliteten och de erfarna spelarna som krävs för att överraska – Jag ser inte att England har det, säger Balotelli till Daily Mail.

Trots Mario Balotellis syn på engelsmännens mäjligheter i Brasilien, säger han att de måste vara på topp i premiärmatchen mot England – En match som han förväntar sig att Italien vinner.

– I premiären är måste vi respektera England eftersom det är viktigt att få en bra start. De har kanske två eller tre spelare som kan skada oss, men vi känner oss väl förberedda för mästerskapet och räknar med att börja med en seger.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply