Ba redo för återkomst till St James’ Park

En av januaris största övergångar i Premier League var när anfallaren Demba Ba bestämde sig för att lämna succéåren i Newcastle bakom sig och skrev på för storklubben Chelsea. Nu med mindre än en månad sedan övergången gneomfördes, drabbas lagen samman på St James’ Park. Demba Ba säger själv att han kollade tidigt upp när matchen skulle komma, men säger samtidigt att han är redo.

Newcastle kommer att bli en stor match för mig, men jag kommer inte låta det gå överstyr, säger han till The Mirror.

När du går till en klubb tittar du snabbt på schemat för att se när du spelar mot det lag du lämnade. Jag visste genast att det skulle komma snabbt för mig, att få återvända tillbaka till St James’ Park. Men det är inte det viktigaste. Vid slutet av dagen, det är bara en annan match, tre poäng, inget mer än så.

Ba var en stor hit Tyneside efter hans ankomst från West Ham sommaren 2011 och han medger att han är mycket stolt över sina prestationer med Newcastle.

Jag är stolt över vad jag gjorde där, naturligtvis är jag det. Jag gjorde en del bra saker där, ingen tvekan om det, och från den första dagen till den sista jag gav allt.”

Fansen gav mig 100 procent från dag ett till den sista dagen, och jag gav detsamma tillbaka till dem. Men det här är livet i fotbollen, från en dag till en annan kan du byta och det är en del av jobbet.”

Nu är jag med Chelsea, en ny nivå. När du spelar, är det för att vinna, att vinna troféer. Det är vad det handlar om och vad som finns i mina tankar.

 
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply