Audi Cup: Manchester City till final efter galen första halvlek

Det var ett mycekt b-betonat Milan som ställdes mot stjärnspäckade Manchester City i den första semifinalen på onsdagen. Och visst märktes det att så var fallet, när Manchester City direkt från start hittade igenom det italienska försvaret.

redan efter tre minuter var det 1-0 till engelsmännen, efter att Jesus Navas inlägg passats in direkt av Stevan Jovetic till spanjoren David Silva som enkelt skickade in ledningsmålet förbi Amelia. Det var startskottet på en förnedrande halvtimme, där man efter mål av Richards, Jovetic och dubbla mål av Edin Dzeko, hade resultatet 5-0 på matchtavlan.

Milan reste dock på sig efter det och endast en minut efter 5-0-målet var Stephan El Shaarawy framme och reducerade. Och endast någon minut senare var samme man framme och rundade Joe Hart till 5-2. Innan halvtid fick även Petagna in 5-3 till gästerna och det var bara två mål mellan lagen inför den andra halvleken.

Det blev dock en mållös andra halvlek på Allianz Arena, där inbytte Alvaro Negredo var närmast att hitta målet. Hans kraftiga avslut tog dock i överliggaren och blev resultatlöst för Manchester City, som ändå stod som vinnare med 5-3 efter matchen blåstes av.

Nu väntar antingen Bayern München eller Sao Paulo i moergondagens final för engelsmännen, samtidigt som Milan får ta sig an förloraren i det mötet.