Atletico tog seger utan Falcao

Man kom till Tel-Aviv för att spela mot Hapoel, utan sin storstjärna Falcao. Emre, Raul Garcia och Mario Suarez kontrollerade mittfältet på en imponerande sätt och på så vis lade grund till 3-0 segern.

Spanjorerna inledde imponerande och rullade bollen fint men endast med ett farligt läge då Adrian Lopez sköt precis utanför efter ett fint samarbete med Diego Costa. I den 35e minuten skulle man dock ta ledningen på ett snyggt sätt när brassen Diego Costa passade bakåt i banan till en framrusande Christian Rodriguez som dundrade upp bollen i krysset, helt otagbart för Apoua Edel i Hapoel-målet.

Endast tre minuter senare slarvade Gil Vermouth på mittplan till Raul Garcia som snabbt bröt bollen, spelade bollen igenom försvaret till Diego Costa som inte gjorde några misstag och stänkte dit tvåan.

Andra halvlek såg inte annorlunda ut. Atletico fortsatte att förnedra Hapoel i Tel-Aviv och trean skulle också komma. I den 63e minuten skulle Raul Garcia fånga upp en lös boll i straffområde och distinkt skjuta in 3-0 för spanjorerna. Koke hade även ett farligt läge när han kom in, men sköt precis utanför. En dominant seger för Atletico som går upp i topp av gruppen tillsammans med Viktoria Plzen som slog Coimbra med 3-1.