Atlético behåller ligaledningen

I tisdags spelade Atlético Madrid 1-1 mot Barcelona i Champions League. Under lördagen tog man emot Villarreal på Estadio Vicente Calderón och utan Miranda, Arda Turan, Gabi och Diego Costa kunde man tillslut få med sig tre blytunga poäng från matchen.

Raúl García gjorde matchens enda mål efter 13 spelade minuter, detta efter att ha nickat in en hörna som slogs av Koke med 13 minuter spelade. Villarreal hade ett par småchanser att kvittera men den gula ubåten lyckades inte få bollen i nät. I slutskedet av matchen var det ock nära att gulklädda Villarreal fick med sig en poäng när Atléticos mittback Toby Alderweireld styrde bollen precis utanför eget mål.

Atlético leder nu la Liga med fyra poäng före Barcelona, man har även en match mer spelad.