Yannick Carrasco vill återvända till Europa

Yannick Carrasco vill återvända till Europa

Carrasco till Europa?

Belgaren som lämnade Atlético Madrid för spel i Kina säger nu att han vill återvända till den europeiska toppfotbollen.

Yannick Carrasco gick sommaren 2015 från AS Monaco till Atlético Madrid. I den spanska huvudstadsklubben utvecklades han mycket men fick inte den kontinuitet under Diego Pablo Simeone som han behövde. Tillslut lämnade Carrasco La Liga och flyttade till den Kinesiska Superligan där Dalian Yifang blev destinationen. Efter en och en halv säsong i Asien vill spelaren nu återvända till Europa och säger att det finns intresse.

– Jag vill tillbaka till Europa. Det finns ett lag som är intresserade av att värva mig, men jag kan varken säga vilket lag eller vilken liga. Mitt kinesiska lag kan hjälpa mig att få till en flytt, säger spelaren till Sky Sports.

Arsenal tidigare intresserade

Ett lag som tidigare kopplats ihop med Yannick Carrasco är Arsenal. Den engelska storklubben har haft ögonen på belgaren under en längre tid och nu kan han komma för en mindre prislapp än om han anslutit direkt från Atlético Madrid för drygt ett och ett halvt år sedan.

Även AC Milan och Manchester United har kopplats ihop med en värvning av spelaren vars kontrakt med Dalian Yifang sträcker sig till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply