Uppgifter: Gareth Bale närmar sig spel i Kina

Uppgifter: Gareth Bale närmar sig spel i Kina

Gareth Bale lämnar Real Madrid

Walesaren ska enligt spansk press ha gjort sin sista match i Real Madrid. Nu tyder det mesta på att superstjärnan flyttar till Kina.

Efter sex säsonger ser Gareth Bale ut att ha gjort sina sista minuter i Real Madrids tröja. Wales som anslöt från Tottenham Hotspur sommaren 2013 har under sin tid i den spanska huvudstadsklubben varit med och vunnit bland annat fyra Champions League-titlar men då Zinedine Zidane inte har spelaren med i sina planer för nästkommande säsong kommer en flytt att bli av i sommar.

Under söndagen uttalade sig Zidane om Bales framtid i klubben och sa då att han vill se spelaren såld inom 48 timmar. Nu kommer uppgifter om att Bale ser ut att lämna för spel i den kinesiska superligan. Enligt flera spanska tidningar, bland annat Diario MARCA, ska spelarens agent Jonathan Barnett ligga i förhandlingar om att ta Bale till den kinesiska superligan där flera klubbar ska vara intresserade. Det är framför allt Jiangsu Suning och Beijing Guoan som ska vara intresserade av att köpa loss spelaren. Tidigare ska även Shanghai Shenhua ha anmält sitt intresse för Bale men då Real Madrid tackade nej till budet valde man istället att värva El Shaarawy.

Prislappen för Gareth Bale sägs ligga på 130 miljoner euro men Real Madrid sägs vara beredda att sänka prislappen om ett bra bud kommer in.

SE ÄVEN: Manchester United ger upp om Gareth Bale

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply