Ashley Coles mamma hyllar myntkastaren

Straxt efter Manchester Uniteds 3-2 mål i helgens Manchester-derby träffades Rio Ferdinand av ett mynt straxt ovanför ögat och ögonbrynet spräcktes. Rio blödde ganska kraftigt och det var mycket tråkigt att se en sådan tragisk händelse i en sådan fantastisk match, men det tyckte inte Ashley Coles familjemedlemmar.

“Jag är så lycklig över att Rio blev träffad av ett mynt i ansiktet idag när han försökte kyssa klubbmärket!! Rakt i ögat!! Det gjorde min dag.” Ska Ashley’s bror Matty Cole ha skrivit på sin facebook-sida straxt efter attacken enligt mirrorfootball.

Det var inte heller slut där, en timme senare kommenterade mamma Sue Cole; ”Bloody missed that, hahaha” och lade dessutom till; ”Ge supportern som kastade det en medalj!!!”

Stämningen mellan Rio Ferdinand och Ashley Cole har varit relativt spänd sedan Terry-fallet då Rio inte kunde förstå hur Ashley Cole, trots sin hudfärg, kunde försvara Terrys rasistiska uttalanden mot Anton Ferdinand. Rio kallade Ashley för ”Choch Ice”, ett uttryck för någon som är mörk på utsidan men vit inuti, eller som Rio menade, falsk!

Myntkastaren är ännu inte identifierad och har inte kunnat gripas, men FA trycker på för livstids avstängning när man får tag på honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply