bet365

Arsene Wenger kan flytta till Kina i sommar

Arsene Wenger kan flytta till Kina i sommar

Wenger till Kina?

Fransmannen som inte kommer leda Arsenal under den kommande säsongen ska ha fått in ett otroligt erbjudande. Det rapporterar engelsk press under lördagen,

Efter 22 år står det klart att Arsene Wenger lämnar Arsenal. Fransmannen som varit ifrågasatt under de senaste åren har bekräftat att han inte längre kommer att träna klubben och spekulationerna kring hans framtid drog igång direkt. Tidigare pratades det om att bland annat Everton och AS Monaco ska ha anmält sitt intresse för 68-åringen. Nu skriver dock brittisk press att det kan bli en helt annan destination för Wenger efter sommaren.

Det är Daily Mirror som skriver att det kan bli en flytt till kinesiska superligan. Man har inte avslöjat vilket lag det är men skulle Wenger flytta till Asien skulle han bli världens bäst betalda tränare med 27,5 miljoner euro per säsong. I Arsenal har han en lön på drygt 10 miljoner euro per säsong. En flytt skulle alltså nästan tredubbla Wengers inkomst.

SE ÄVEN: Luis Enrique allt närmare att ta över Arsenal

Oklart med ersättare i Arsenal

Det är helt klart att Arsene Wenger inte fortsätter i Arsenal men vem som tar över efter honom är inte bestämt. Flertalet namn har kopplats ihop med den engelska huvudstadsklubben men ännu har man inte presenterat någon ny tränare. Allt från Patrick Vieira till Thierry Henry och Diego Pablo Simeone har ryktats finnas på Gunners önskelista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply