Arsenal: ”Ska absolut inte skicka hem honom”

Kim Källström har varit namnet på de flestas läppar de senaste. På både gott och ont. Efter den överraskande övergången har rykten om att Källström ska vara skadad spottats ut från tidningar. De första rapporterna var att Källström ska ha varit så skadad att han skulle missa upp till 2-3 månader. Sedan kom nästa rapport som sa 2-3 veckor. Flera rykten ska även ha sagt att han skadade sig på första träningen, medan andra sa att han var skadad när han kom.

Klubbens presschef bekräftade dock det sistnämnda, att klubben var väl medvetna om att Källström var skadad när han kom.

Men nyligen kom bomben, och det var från The Sun. Tidningen skrev att Arsenal hade bestämt sig för att skicka hem den skadade Kim tillbaka till Ryssland igen. Man ville alltså bryta låne-avtalet.

Lättnaden, för oss svenskar som är i extas efter övergången, kom dock idag när Arsenals presschef Mark Gonella berättade om det hela.

– Det är dock helt taget ur luften, säger han till fotbollskanalen.se.

– Det finns ingen sanning i det.

Han hoppas att alla frågetecken kommer att rätas ut senare idag.

– Arsene Wenger håller en presskonferens i samband med dagens match (mot Crystal Palace) och då kommer han att förklara hur läget är med Källström.

BBC har rapporterat att skadan kommer att hålla Kim borta från spel i sex matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply