Arsenal jagar Reece Oxford

Arsenal jagar Reece Oxford

Vill köpa West Hams talang

Daily Mirror uppger att Arsenal riktar blickarna mot Londonkonkurrenten West Ham för att köpa Reece Oxford.

I den första omgången av Premier League i augusti förra året fick åskådarna på Emirates Stadium se på när en potentiell framtida stjärna tändes. Den då sextonåriga Reece Oxford briljerade på planen och överraskade de flesta. Premier League-publiken hade ett nytt namn på sina läppar.

Arsenal har inte glömt vad de såg på premiärdagen. Daily Mirror uppger att Arsene Wenger ser Oxford som en enorm talang och en potentiell framtida Arsenalspelare. Han ska vara villig att spendera 8 miljoner pund för att värva den unga spelaren till Emirates Stadium.

Samtidigt sägs det även att klubbens chefsscout Steve Rowley är en stor beundrare av Oxford. Rowley ryktas hålla ett noga öga på ynglingen, för att se om en framtida värvning skulle vara möjlig.

Arsenal var intresserade av Oxford redan innan han skrev på för West Ham. Nu ryktas man tampas med flera andra klubbar för att få den unga mittfältaren att skriva på för klubben. Även Manchester United och Manchester City sägs scouta Oxford regelbundet och är intresserade av att värva sjuttonåringen.

Oxford har kontrakt med West Ham i två säsonger till. Nu är det tveksamt om han fullföljer det kontraktet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365