Arsenal går för Higuain – den här veckan

bet365

Arsenal fortsätter att jaga Gonzalo Higuain, som redan gjort klart för sig att han kommer att lämna Real Madrid i sommar. Den argentinska anfallaren uppges nu av Daily Mail redan ha samtyckt till att göra en övergång till Emirates Stadium i sommar. Och Arsenal kommer enligt uppgifterna att formalisera sitt intresse för stjärnan redan under veckan.

Enligt uppgifterna har samtal mellan spelarens representanter och Arsenal utvecklat sig väl och det antas bara vara klubbarna som ska hitta en överenskommelse. Enligt uppgifter väntas Arsenal lägga ett bud värt 22 miljoner pund för anfallaren, vilket skulle betyda att man vid affär skulle slå den tidigare rekordnoteringen från när man köpte Andrey Arshavin för 15 miljoner pund från Zenit. 

Enligt uppgifterna kan Higuain dessutom förvänta sig en saftig lön i London, där Arsenal uppges vara villiga att göra han till klubbens bäst betalde spelaren. Det sägs att en summa på 150.000 pund i veckan ska vara aktuell för den tidigare River Plate-spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365