Arsenal fixade poäng mot Everton efter två sena mål

När Arsenal besökte Goodison Park under den förra säsongen av Premier League fick man åka hem med 3-0 i baken, men nu sökte man revansch.

Det skulle dock inte börja bra för London-klubben, men starten var desto bättre för Everton. Det blåklädda laget tog tag i taktpinnen tidigt, och fick också mycket riktigt ett mål med sig efter att Seamus Coleman skickat in 1-0 till hemmafansens förtjusan. Den målglade högerbacken slet sig bort från sin markören, som var Mesut Özil i detta fall, och nickade in bollen bakom Woiciech Szczesny, som inte hann styra undan bollen.

Innan halvtid skulle också 2-0 trilla in bakom polacken, då Romelu Lukaku totalt förnedrade Arsenal-försvaret då han helt spelade bort både Per Mertesacker och Calum Chambers i mittförsvaret. Belgaren hittade sedan Steven Naismith, som dock såg ut att vara offside, och han gjorde inga misstag, utan rullade in bollen i nät precis före paus.

I halvtid valde Arsène Wenger att byta ut nyförvärvet Alexis Sanchez för att istället sätta in den hårt kritiserade Olivier Giroud, och det skulle visa sig bli succé.

Men först skulle Aaron Ramsey göra mål igen. Han avgjorde i premiärmatchen mot Crystal Palace i sista stund, och även om tiden inte var lika knapp dök han upp så sent som i den 83:e minuten och petade in Santi Cazorlas hårfina framspelning.

Då fick Arsenal nya krafter och pressade på för en kvittering. Nacho Monreal slog in bollen i straffområdet, och då dök Giroud upp och nickade in bollen bakom Tim Howard i den 90:e minuten.

Matchen slutade också 2-2, och man kan nog enkelt gissa vilket lag som är nöjdast över den delade potten.