Uppgifter: Apple Vill Köpa Manchester United!

Apple Vill Köpa Manchester United

Apple vill Köpa Manchester United. Glazer-familjen, som har ägt den engelska jätten Manchester United sedan 2005, meddelade tidigare i veckan att de kan överväga en försäljning – och teknikjätten Apple uppges vara intresserad.

Apple Vill köpa Manchester United

Även om inget förvärv är officiellt ännu kan det engelska fotbollslaget Manchester United snart få en ny ägare som är teknikjätten Apple som är värt runt 2,4 trillioner USD enligt Google Finance.

Manchester Evening News rapporterar att Apple överväger att köpa Manchester United som spelar i Premier League.

Zaras Grundare Vill Köpa Manchester United

Världens 18:e rikaste person och grundare av Zara, Amancio Ortega, uppges vara intresserad av att köpa Manchester United, enligt en lokaltidning. Den 86-årige spanjoren ska ha gått till klubbledningen för att fråga om det är möjligt att genomföra ett sådant köp, enligt anonyma källor som följs noga av tidningen.

Ortega, som äger Inditex-imperiet och modekedjan Zara, är värd 62,8 miljarder dollar enligt Forbes. Det motsvarar ungefär 653 miljarder kronor.

Vem Kommer köpa Manchester United?

Det är för tidigt för att ge ett rakt svar, det mest sannolika skulle i nuläget vara att Apple köper upp Manchester United. Men Amancio Ortega skulle inte ha några problem med det heller, och det skulle säkert fotbollsfansen inte ha något emot. Men, om Apple skulle köpa upp united så är det bara fantasin som kan sätta stopp för ens planer angående uppköp av andra spelare till United. Om vi skulle gissa så tror vi att Manchesters fotbollsfans helst har Apple som sin favorit fotbollsklubbs ägare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply