Äntligen poäng för Chievo igen

Chievo Verona hade förlorat sina två senaste matcher inför matchen hemma mot Palermo. Ett Palermo som fortfarande går tungt i ligan, mycket beroende på att Miccoli inte har spelat på sin högstanivå. Idag delade man på poängen vilket båda ska vara nöjda med.

Redan efter fem minuter tog gästerna ledningen. Ett lyft mot Acerbi såg lungt ut, men backen nickade ner bollen till Formica som kyligt kunde placera in 0-1 bakom Puggioni i hemmamålet. Annars kantades första halvlek av mängder med frisparkar.

Tio minuter in i andra halvlek får Cheivo straff. Frey nickade bollen på försvararens utsträckta arm. Thereau gör inga misstag då den stora fransosen skjuter in 1-1. Precis efter målet får Thereau och Pelissier varsitt läge, men båda bränner precis.

Lagen delade rättvist på poängen i Sorrentions retur i Verona. Mängder av burop och hatiska ramsor ekades på läktaren åt målvakten.