Anfallaren: ”Jag vet att jag har kvaliteter som kan bidra med något”

Erton Fejzullahu stod för en väldigt fin säsong i Allsvenskan 2012, när han gjorde 13 mål totalt och även skrevs till ett antal målgivande passar. Detta har fått Erik Hamrens att ta ut anfallaren till det svenska A-landslaget i vinter – och det är något som den spelskickliga anfallaren är väldigt stolt över.

Det känns jävligt kul. Det här har jag haft som mål och jobbet jag lägger ner har gett resultat. Nu hoppas jag på att få chansen och prestera bra.”, säger Erton till FotbollDirekt.se och fortsätter: 

”Det här är en riktigt bra chans att visa upp sig. Bättre chans kan du inte få. Nu är ju Hamrén med på träningarna och ser ju matcherna, så det är ju annorlunda än om han bara scoutar en. Nu får han se helheten och hur man är utanför plan också.”

Han medger även att det kommer att bli en otrolig känsla att dra på sig landslagströjan.

”Det kommer kännas riktigt sjukt och härligt. Det är en efterlängtad grej i min karriär. Att uppnå sina mål är det bästa som finns, vare sig det gäller fotboll eller något annat. Nu har jag uppnått det här, så det är dags att sätta nya mål.”, säger han och fortsätter med att berätta om sina kommande mål angående karriären som landslagsspelare.

”Man får ta ett steg i taget. Nu ska jag göra det här så bra som möjligt. Men det är absolut drömmen, som jag haft sedan jag var liten, att spela i a-landslaget och vara med i ett EM och VM. Sen om man hamnar där, det är en annan femma. Men det är mitt mål.”

Hur långt upp har du till anfallarna i landslaget?
”Det är klart att det inte är lönt jämföra sig med Zlatan, men alla har olika kvaliteter och jag vet att jag har kvaliteter som kan bidra med något.”, avslutar anfallaren med till fotbolldirekt.se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365