Allt fler klubbar rycker i Hamad

bet365

Jiloan Hamad kommer som bekant att lämna Malmö FF och allsvenskan efter säsongen. I januari blir han officiellt klubblös, så kallad free agent – något som ett flertal klubbar runt om i fotbollseuropa har snappat upp. Redan har ett tiotal klubbar visat sitt intresse.

Det hela började redan i somras, då var det klubbar som ville värva Malmö FF:s lagkapten. Rikard Norling och klubben vägrade dock att släppa sin vasse mittfältare och i stället låta honom gå ”gratis” under vintern.

West Ham, Fulham och Norwich är bara ett par Premier League-klubbar som tidigare visat intresse, men nu ska även klubbar i tyska Bundesliga och franska Ligue 1 ha bevakat den allsvenska mittfältaren. Hamads agent, Ferhad Cifci, menar dock i en intervju med Sky Sports att det är Premier League som lockar mest.

– Det är i nuläget fyra klubbar från engelska Premier League som har visat intresse. Det finns även intresse från Tyskland och Frankrike, men Jiloans förstaval är Premier League.

– Han blir klubblös (free agent) i januari och han kommer att vara en av de absolut bästa bosman-värvningarna tillgängliga. Vi jobbar nu på att få till något till den perioden, avslutar Cifci.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply