Allegri: ”El Shaarawys första mål var offside”

Milan tog på fredagskvällen en viktig vinst borta mot Catania, där man vände 0-1 till 3-1. El Shaarawy som klev av med två gjorda mål, gjorde dock det första målet från en klar offsideposition efter det att Robinho petat på bollen. Nu efter matchen har managern Massimiliano Allegri sagt själv att målet var från en offsideposition.

”Det första målet från El Shaarawy var offside. Det var lätt att se. Det var tufft för Catania, med tanke på att de spelade en riktigt bra match,” säger han till Sky Sport Italia.

”Den första halvleken var mycket jämn, men vi förbättrade oss avsevärt under den andra halvleken.”

”Det är en viktig seger för oss och det ger oss möjligheten att fortsätta med den goda form vi har nu.”