Alexis Sánchez ersätter Zlatan Ibrahimovic i Paris Saint-Germain?

Alexis Sánchez ersätter Zlatan Ibrahimovic i Paris Saint-Germain?
bet365

Alexis Sánchez på PSGs önskelsita

Chilenaren sägs vara Zlatan Ibrahimovics ersättare i Paris Saint-Germain om svensken skulle ta beslutet att inte fortsätta i Ligue 1-klubben.

Var Zlatan Ibrahimovic kommer att spela sin fotboll nästa säsong är ännu inte klart. Svensken själv har sagt att framtiden ser bra ut och att allmänheten kommer att snart få veta var svensken kommer att spendera den kommande säsongen. Samtidigt skrivs det att Zlatan Ibrahimovic kommer att gå till Manchester United i sommar, detta om Jose Mourinho väljer att skriva på för den engelska storklubben.

Idag kommer den spanska tidningen Mundo Deportivo med uppgifter om att Paris Saint-Germain redan ska ha hittat en ersättare om 34-åringen skulle bestämma sig för att lämna den franska huvudstadsklubben. Enligt tidningen ska PSG ha en önskelista med flertalet spelare som man vill värva till nästa säsong och det namn som sägs ligga högst upp är ArsenalAlexis Sánchez. Chilenare ska vara en av de spelare som klubbens ägare Nasser Al-Khelaifi sägs vilja ha mest och miljardären ska därför ha börjat jobba på en potentiell värvning av Sánchez.

Spelaren själv ska vara positiv till att lämna Emirates Stadium då det inte blivit som han tänkt sig titelmässigt.

Lauren Blanc vill nu utnyttja spelarens situation i klubben men det kommer inte att bli varken lätt eller billigt att köpa loss chilenaren. Alexis har kontrakt med Gunners till 2018 och PSG måste med största sannolikhet sälja ett par spelare för att kunna värva chilenaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply