Agenten bekräftar: ”Halva Europa har ringt om Marcos Llorente”

Agenten bekräftar: "Halva Europa har ringt om Marcos Llorente"

Marcos Llorente – intressant hos toppklubbarna

Spelarens agent bekräftar i en intervju att väldigt många klubbar hört av sig om att hämta in Marcos Llorente under det senaste halvåret.

Det senaste året har varit en berg- och dalbana för Marcos Llorente. Mittfältaren gick från att göra det väldigt bra i uppstickaren till Alavés till att nöta bänk vid återkomsten till Real Madrid. I Casemiros frånvaro har Llorente fått allt mer speltid på Estadio Santiago Bernabeu och nu har han tagit en startplats i Santiago Solaris elva. Llorente kunde dock ha lämnat Real Madrid för en tid sedan. Det bekräftar hans farbror och tillika agent Julio Llorente efter vinsten i klubblags-VM under lördagen.

– Vi kommer komma ihåg denna titel hela livet då det är den första som Marcos har vunnit. Att spela i Real Madrid är väldigt bra men vi visste att det inte var bra för Marcos utveckling. Vi tänkte på en utlåning under hösten fram till och med matchen mot Rayo Vallecano, säger agenten och menar att väldigt många klubbar hört av sig.

– Efter att säsongen i Alavés avslutades har halva Europa ringt mig. Även några av de största klubbarna i världen har hört av sig och sagt att man är överraskade över att Llorente inte fått mer speltid hos marängerna.

Marcos Llorente har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply