bet365

Uppgifter: Marseille jagar fortfarande Balotelli

bet365
Uppgifter: Marseille jagar fortfarande Balotelli

Balotelli till Marseille?

Den franska klubben var redan i somras på jakt efter att värva Mario Balotelli. Nu vill man göra ett nytt försök i vinter.

Mario Balotelli har hittat tillbaka till en fin form under sin tid i OGC Nice. Italienaren sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen men redan i vinter kan det komma att bli en flytt. 28-åringen jagas nämligen av flera klubbar i Europa och Nice vill inte riskera att tappa Balotelli gratis den kommande sommaren. Nu skriver italiensk press att det kan komma att bli en flytt redan i vinter.

Enligt La Gazzetta dello Sport ska Marseille på nytt ha hört av sig om att knyta till sig anfallaren. Den franska storklubben ska ha varit intresserade av en värvning redan den gångna sommaren men då blev det ingen affär. 28-årige Balotelli har även kopplats ihop med Fiorentina under den senaste tiden.

Det är oklart hur mycket Nice kommer kräva för att släppa anfallaren. Det mesta tyder dock på att det inte blir någon större summa då Balotelli endast har ett halvår kvar på kontraktet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365