Adriano: ”Behåller vi fokuset är La-Liga-guldet vårt”

Ytterbacken från Barcelona och brasilianska landslaget, Adriano, blev intervjuad i morse av Catalunya Radio och berättade vad han tror om La Liga 2012/2013.

”Även om det är Atlético de Madrid och Real Madrid vi har bakom oss, är ligaguldet i Barcelonas händer”, sa brassen. 

”Vi får dock inte slarva nu eftersom att vi vet att Atlético de Madrid samt Real Madrid är två lag som man inte leker med, men behåller vi fokuset är guldet vårt”, fortsatte brassen. 

Adriano har även haft en skada som gjort att han har spelat mindre, men det är inget som på något sätt stör honom inför kommande matcher och träningar. 

”Efter min skada har jag spelat mindre, men vi har väldigt många matchen framför oss, och jag tror att vi kommer få ett ännu bättre flyt och då kommer jag även få mer speltid” sa Adriano angående sin egna situation i laget.  

Till sist talade Adriano om Pep Guardiola som återgår till tränarjobbet inför nästa säsong till Bayern München, samt hur det kommer kännas att träffa Pep igen. 
”Det kommer kännas väldigt speciellt för mig och hela laget att träffa Pep igen, samt möta det laget han kommer träna då”, avslutade brassen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply