96a avgjorde för Nice på stopptid

Nice har haft en grym säsong och en seger i denna match skulle föra upp dem ända till fjärdeplatsen, vid rätt resultat i andra matcher. Danskkolonin i Evian låg däremot i botten och kämpar för att undvika nedflyttningsfighten. Men Nice skulle dra det längsta strået, i den sista minuten.

Det skulle endast dröja tre minuter innan Yannick Sagbo gav bortalaget ledningen. Han slog in en retur efter Ospinas räddning på Khalifas skott. Endast tio minuter senare kom även 0-2. Khalifa serverade Cedric Barbosa som avslutade säker nere i hörnet.

Men fem minuter senare sköt den suveräne Dario Cvitanich 1-2.  Han lobbade bollen snyggt över Laquait. Kvitteringen skulle även komma en stund senare. Två minuter in i andra stod Eyesseric för ett fint arbete innan Cvitanich gör sitt andra ifrån nära håll.

Dramat skulle sluta i den 92a minuten. Innhopparen Neal Maupay är endast född 1996, men yngst är bäst. Han var på gränsen till offside när han satte 3-1 i den 92a minuten för Nice. Ett trevligt mål för en ung grabb som vi kommer att få höra mer om i framtiden. Skön seger för Nice som nu är uppe på fjärdeplats.