Odds Sverige Spanien final handbolls EM – bästa oddset handbolls EM final!

Odds Sverige – Spanien final Handbolls EM

Odds Sverige Spanien final Handbolls EM? Vad är bästa oddset på Sverige Spanien inför finalen i Handbolls EM? Här hittar du bästa oddset på vinnare, mål, antalet mål och mycket mer i EM-finalen i handboll mellan Sverige och Spanien. Letar du efter spelbolag med bäst odds för att tippa på Spanien mot Sverige i världens största fotbollsmatch? Då rekommenderar vi att rikta blickarna mot bästa oddset på vinnare i final Handbolls EM mellan Sverige och Spanien på Arena Zagreb! För dig som letar efter tips och råd bör läsa speltips Sverige Spanien final Handbolls EM där du hittar ett flertal odds tips och erbjudanden inför final Handbolls EM. Se och spela på handboll live =>

Odds Sverige Spanien final handbolls EM - bästa oddset handbolls EM final!

Oddset Sverige vs Spanien

Vad är oddsen på att Sverige vinner mot Spanien ikväll? Den 28 januari är det dags för finalen i handbolls EM. Sverige mot Spanien är det som kommer att avgöras och det är en speciell match för de blågula spelarna. Sverige är ett bra lag när det kommer till handboll men det var längesen man tog sig långt i ett EM. Det var hela 18 år sen man spelade en semifinal i handbolls-EM och ännu längre sen man spelade en final. Sverige har under flera generationer haft väldigt bra handbollsspelare men det har inte riktigt gått vägen. Nu är man åter i final och för motståndet står Spanien, ett lag som slog ut Frankrike i sin semifinal.

Spanien är ett av de bästa lagen i turneringen och man stod för en fin insats enda fram till semifinalen. Där slog man Frankrike och nu har ’Los Hispanos’ tagit sig till finalen. Det är även Spanien som är favoriter till att vinna denna match. I alla fall om man ser till vad tidningarna skriver. Vi alla vet dock att det kan svänga snabbt i handboll. Något som gör att Sverige har en chans att vinna handbolls-EM. Se och spela på handboll live =>

Odds Sverige Spanien final handbolls EM - bästa oddset handbolls EM final!

Odds vinnare Sverige – Spanien i Zagreb arena

Odds på Sverige-vinst (1): 1,75
Odds på oavgjort (X): 9,00
Odds på Spanien-vinst (2): 2,70

Antal mål: över 51,5 mål 1,88 under 51,5 mål 1,92

Odds på finalen Handbolls EM 28 januari

Sverige – Spanien är final i handbolls EM. Det blir en otroligt het match som vi får se och all information om TV-tider och TV-kanal är nu bestämt. Matchen är endast en kort tid bort och snart kommer vi få reda på om Sverige vinner guld eller om det blir Spanien som drar det längsta strået. Både fans, spelbolag och betting sidor är överens om att det är iberierna som är favoriter till att ta hem guldet. Man vet dock aldrig när det kommer till handboll. Allt kan hända och Sverige har inget att förlora i denna match. Blågult tog sig till final efter att ha slagit ut Danmark i semifinal. En historisk dag för svensk handboll, och nu är det endast en match kvar som avgör om Sverige ska vinna turneringen eller inte.

Letar du efter spelbolag med bäst odds och bestämt dig för att spela på Spanien ligger oddset på 1.74 och skulle Sverige vinna är det hela 2.70 i odds som gäller. Är man inte säker på vilket lag man ska spela på finns alltid över/under spel, handikappspel och många andra spelsätt när det kommer till betting online. Något som bra med denna match är att du kan streama och betta på betting sidor med live stream på denna match.

Spela och ladda på spelkassan inför finalen i Handbolls EM Sverige mot Spanien

finalen Handbolls EM är väldigt stor för svensk del. Det är första gången på väldigt länge som Sverige tagit sig till final i EM och vad är bättre än att spela på finalen? Det går att göra både före matchen samt via live betting, även kallat in play betting. Det finns många olika oddsbonusar att ta del av inför matchen och vi rekommenderar att spela på något av de största spelbolagen i Sverige. Nedan går vi igenom de olika Sverige vs Spanien-oddsen inför Sveriges match mot Spanien samt även igenom olika vinnarodds på matchen Sverige vs Spanien såsom oddset på en Spanien-vinst eller att blir över 51,5 mål.

Sverige Spanien Odds final handbolls EM

Odds Sverige – Spanien övriga spel

För dig som undrar vilken tid Sverige – Spanien och vilken kanal Sverige-Spanien så är det TV3 och Viaplay kl. 20:30, sändningsstart 20:00. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller final Handbolls EM.

Ska du spela på Spanien mot Sverige så räcker inte bara att du har koll på oddset. Du behöver även några bra oddsbonusar så du kan fylla på spelkassan. Därav har vi letat fram marknadens bästa oddsbonusar. Därav har vi samlat alla oddsbonusar från svenska spelbolag till en lista så du kan välja och vraka ifall du ifall du är intresserad av betting online.

I och med denna match finns det väldigt många bettingsidor som har specialerbjudanden. När det kommer till spelbolag med bäst odds erbjuder vi alltid de bettingbolag som har licens inom EU.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply