IFK Norrköping Champions League odds

IFK Norrköping Champions League odds

Odds på Norrköping i Champions League

IFK Norrköping vann Allsvenskan 2015 och får därför ge sig in i Champions League-kvalet där de ska försöka ta sig vidare till gruppspelet som drar igång efter sommaren. Två bidragande anledningar till att Norrköping vann ligan förra säsongen och tog sig till CL var tack vare Janne Andersson som numera är svensk förbundskapten och Emir Kujovic som verkligen fick ut max av sin kapacitet i den vitblåa dressen. De båda har nu lämnat klubben då Emir Kujovic gick till KAA Gent, två tapp som inte kommer göra det lättare för de regerande svenska mästarna att göra det som Malmö FF gjort de två tidigare åren, nämligen ta sig till gruppspel i turneringen.

Missa inte fotbollsfesten – Se hela Champions League på Viaplay!

Spelbolagen har redan dragit igång de olika spelen för Norrköping i Champions League och det finns flera otroliga odds att spela på där Peking är inblandat. Skulle laget lyckas kvalificera sig till gruppspelet i turneringen kan den som oddsat räkna med hela 31 gånger pengarna. Norrköping har mer eller mindre räknats ut helt när det kommer till någon chans i turneringen, något som Mattias Wennerkvist på spelbolaget Betsson även påpekar:

– Tyvärr så döms Norrköping ut i kommande CL-kval. Man kommer att förlora alldeles för många nyckelspelare inför nästa säsong. Man har haft en fantastisk säsong detta år, men tyvärr så är det slut på det roliga nu, säger han till Sportbladet.

Även Jonas Nilsson på Unibet håller med.

– Det är i ärlighetens namn skillnad på Malmö FF och Norrköping, det ska vi komma ihåg. Så nej, vi tror inte vi kommer ha ett svenskt lag i gruppspelet i Champions League nästa år. Men ingen skulle bli gladare än jag om Norrköping motbevisade oss där. Svensk fotboll behöver representation i de europeiska cuperna för att utvecklas, skulle dock Norrköping ta sig till gruppspel skulle de få det svårt.

Betsson erbjuder hela 95 gånger pengarna om det svenska laget tar sig till huvudturneringen, något som anfallaren Joel Enarsson kommenterar:

– Det är helt klart spelvärt, säger han till Sportbladet Spel.

Odds från Unibet – Hur går det för Norrköping i Champions League?

Vinner titeln 3001,00
Kommer tvåa 2501,00
Slås ut i semifinal 1001,00
Slås ut i kvartsfinal 751,00
Slås ut i åttondelsfinal 251,00
Slås ut i gruppspelet 34,00
Slås ut i tredje kvalomgången 4,15
Slås ut i andra kvalomgången 1,20

Se de senaste oddsen här =>

Odds Rosenborg – IFK Norrköping

Den 13 juli inleder Norrköping sitt äventyr mot Rosenborg och den första matchen spelas på Lerkendal Stadion i Trondheim. Oddsen är inte på svenskarnas sida men det finns fortfarande en chans att man får med sig ett bra resultat till returen. Det första mötet mellan Norrköping och Rosenborg drar igång klickan 19:15 på onsdagskvällen och var man kan se matchen kan du läsa mer om här! Nedan finner ni odds på match 1:2 mellan Rosenborg och IFK Norrköping.

Norrköpings senaste match i Allsvenskan spelades 9 juli mot Djurgården, en match som man vann med 0-1. I nästa omgång möter man Östersund men först ska man ta sig ann de norska mästarna.

Bäst odds Rosenborg vinner (1): 1.50
Bäst odds Oavgjort (X): 4.20
Bäst odds Norrköping vinner (2): 6.00

Bäst odds gardering: (1X) 1.14 (12) 1.24 & (2X) 2.55
Odds både Frankrike och Portugal gör mål: JA (2.23) NEJ (1.26)
Totalt mål: Över 2,5 (1.73) Under 2,5 (2.16+)

Riskfritt spel: 1000 kr riskfritt hos expekt =>

Odds Christian Gytkjaer gör mål: 2.25
Odds Mathias Vilhjálmsson gör mål: 2.38

Odds Sebastian Andersson gör mål: 4.25
Odds Christoffer Nyman gör mål: 4.70

LIVE STREAM +BONUS STÖRST BONUS LIVE STREAM HD
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 399 kr/mån
1500 kr i EM-bonus + live streaming gratis hos Unibet 2000 kr i EM-bonus hos betfair Malmö Real Madrid stream via Viaplay live streaming
Hämta bonus! Hämta bonus! Beställ här!

Information om samtliga Norrköping-matcher och tv-tider hittar du här på Silly Season Sverige!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply