Flest röda kort i VM 2022 odds – flest utvisningar i fotbolls VM genom tiderna!

Flest röda kort i VM 2022 odds - flest utvisningar i fotbolls VM genom tiderna!

Flest röda kort i VM 2022

Flest röda kort i VM 2022 odds? Då är det dags att titta lite närmare på något som är intressant. Det handlar ju om röda kort i VM. Som fotbollsspelare i en match så går det inte att få en tuffare bestraffning än att bli utvisad, alltså att syna det röda kortet. För er som läste vår artikel om flest gula kort i VM 2022, så vet ni ju att det bara funnits kort i VM-matcher sedan 1970. Så det är ett relativt nytt fenomen med kort. Men trots det så är det ju omöjligt att tänka sig hur det var innan. Se och spela på fotboll live =>

Flest röda kort i VM 2022 odds - flest utvisningar i fotbolls VM genom tiderna!

Viktigt med mål

För att ett land ska gå långt så är det viktigt att göra mål –  så här ser det ut för bästa målskytt VM 2022 odds.

Skyttekung VM 2022 odds Odds
Harry Kane 2,75
Cristiano Ronaldo 3,50
Romelu Lukaku 5,50
Diego Costa 7,00
Neymar 21,00

Flest röda kort i VM i fotboll genom tiderna

Det finns ju lite intressant att gå igenom här. För röda kort är den hårdaste bestraffningen, och det krävs ju ofta något rejält för att spelarna i fråga ska bli utvisade. Vad det gäller de röda korten så finns det lite småintressant fakta att gå igenom.

Till exempel som att Brasilien har dragit på sig flesta röda kort någonsin i VM. Men det här är inte heller så konstigt. Det är ju det land som spelat klart flest matcher i VM genom tiderna, då det här är det enda landslaget som deltagit i precis alla världsmästerskap.

Vem får flest röda kort i VM 2022?

Något som är bra när det gäller flest röda kort i VM 2022 är statistiken om att de lag som drar på sig flest sällan vinner VM. Brasilien är ju förstås ett undantag. Men hur som helst. De lagen som förväntas att vinna är i övrigt de här lagen.

Odds på vinnare VM 2022

VM vinnare 2022? Unibet bet365 betsafe
Brasilien 5.00 5.00 4.80
Tyskland 5.50 5.50 5.00
Frankrike 7.50 7.50 7.00
Spanien 7.00 8.00 8.00

Odds på flest röda kort i VM i Qatar

För alla er som vill se VM så kan ni använda er av vårt spelschema 2022 VM. Här kommer det gå att se alla matcher, och uppleva alla röda kort. För som ni vet så är det ju som så att det inte är bra att dra på sig ett rött kort.

Ingen vill ju bli utvisad, men faktum är att det blir enklare nu för tiden. För då det finns VAR i VM 2022 så kan de granska situationer som inte alltid gick att göra förut.

Vi kan förvänta oss att ett lag som England, hårt spelande, eller Brasilien och Tyskland får flest röda kort i VM. Oftast brukar det ju handla om att det är lag som inte går så långt, eller i alla fall inte vinner VM, som får flest röda kort.

Fakta om gula och röda i VM

En mycket intressant sak är ju att det inte funnits gula och röda kort inom fotbollen så länge som vi säkert inbillar oss. Att få varningar och utvisningar känns ju något som alltid har skett, men så är det inte.

För innan Fotbolls-VM 1970 i Mexiko spelades – där Pele fick sin och Brasiliens tredje titel någonsin – fanns det inga kort över huvud taget. Men faktum är att det är ganska logiskt varför. Fotbollen var mycket snällare, något som då gjorde att det inte krävdes kort.

Tack vare fler och fler tröjdragning så blev det nödvändigt med varningar. Och även på grund av att fotbollen blev mer fysisk än den varit tidigare.

Första röda kortet i en fotbolls VM final – utvisning – spelare – 1990

Pedro Monzón (Argentina) blev den förste att utvisas i en VM-final vilket skedde 1990 i 65:e minuten. Han följdes tätt av sin landsman Gustavo Dezotti som sändes av plan i 87:e minuten.

Leandro Cufré (Argentina) satte ett svårslaget rekord VM 2006 i kvartsfinalen mot Tyskland genom att dels bli den förste att bli utvisad efter slutsignalen (på grund av bråk) och dels genom att vara den första att bli utvisad från reservbänken utan att ha spelat en enda minut.

Flesta röda kort i fotbolls VM -utvisningar – land – Brasilien

Brasilien har flest utvisningar, totalt 11 st mellan 1930 och 2010.

Rekordet för antal utvisningar för samma land under en och samma turnering är 3. Frankrike (1998), Argentina (1990) och Kamerun (1998) delar detta mindre glamorösa rekord.

Flesta röda kort i fotbolls VM -utvisningar – en match – Portugal vs Nederländerna VM 2006

Flest röda kort i VM 2022? Störst antal utvisningar under en och samma match är 4 vilket skedde i åttondelsfinalen 2006 mellan Portugal och Nederländerna. Det var ju även den matchen som det blev flest gula. Ja, vi skulle kunna kalla den för den fulaste matchen i VM historia.

Flesta röda kort i fotbolls VM -utvisningar – en turnering – VM 2006

Mest utvisningar totalt, 28 st, noterades under VM 2006. Det var ju bland annat i det här mästerskapet som Nederländerna och Portugal möttes, där totalt otroliga 20 kort delades ut under matchen. Läs mer om VM på Fifas hemsida.

Flest utvisningar i VM 2022 odds - flest röda kort i fotbolls VM genom tiderna!

Snabbast röda kort och utvisning – 56 sek – José Batista

Flest röda kort i VM 2022? Jose Batista (Uruguay) har blivit snabbast utvisad. I matchen mot Skottland i Mexiko-VM 1986 blev han utvisad efter 55 sekunder. Det är ju ingen som kan påstå att det är något att skryta om. Men i Uruguays VM-match mot Skottland i Mexiko-VM 1986 så lyckades Jose Batista bli utvisad. Hur snabbt gick det?

Det tog så lite som 55 sekunder. Efter inte ens efter en minut så hade uruguayanen fått syna det röra kortet. Det gick bra ändå. Sydamerikanerna spelade 0-0 och lyckades att gå vidare i sin grupp. Där fick ju dock inte Batista spela. Se och spela på fotboll live =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply