Argentina Kroatien odds tips mål – få 5.00 i odds på båda lagen att göra mål!

Argentina Kroatien odds tips mål

Bäst Argentina-Kroatien odds tips på mål inför matchen!

Argentina Kroatien odds tips mål? Nu kan du få fem gånger pengarna på att båda lagen gör mål Argentina – Kroatien! 5 gånger pengarna här => Har du ännu inte hunnit bli ny kund på Unibet? Då ska vi bjuda på ett grymt speltips för VM 2022, för dig som vill tjäna en extra slant under VM. Det här är dessutom två av de bästa lagen i VM, inte minst anfallsmässigt. Det handlar om att Unibet vill förstärka VM-febern genom att ge sina nya spelare ett grymt erbjudande.

Det kommer alltså enbart att handla om spelarna som ännu inte är kunder hos Unibet får ta del av det här erbjudandet. Kanske är du registrerad på andra casinon? Då kommer det här erbjudande säkert göra att du blir intresserad av att spela på Unibet i framtiden. Inte minst med tanke på pengarna du kan vinna direkt. Få 5 gånger pengarna här =>

Argentina Kroatien odds tips – betting oddset inför matchen!

Argentina vs Kroatien Odds & Betting Tips
Odds Argentina vs Kroatien 1X2
1 X 2
1,80 3,35 5,40
Odds Argentina vs Kroatien 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,20 1,34 2,07
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,32 1,61
Odds Argentina vs Kroatien gör Över/Under 2,5 mål
O 2,5 U 2,5
2,50 1,55

Argentina Kroatien odds tips mål: få 5.00 i odds på båda lagen att göra mål!

Argentina Kroatien odds tips mål? Nya kunder får alltså ta del av ett grymt erbjudande inför det här VM-mötet. Så den andra gruppspelsmatchen Argentina och Kroatien blir ju ett hett möte mellan Argentina och Kroatien, två länder på var sin kontinent. Det lär bli något av det de här laget so gör upp om förstaplatsen i Grupp. Samtidigt kommer du att få sköna 5 i odds för att båda lagen gör minst ett mål var, vilket känns långt ifrån omöjligt. Så det kan sluta hur som helst. Från 1.1 till 9-9, eller mer.

Alla tänkbara situationer där båda lagen gör mål blir alltså det som kommer att gynna dig. Du får då fem gånger pengarna och din insats kommer att bli riktigt fin. Spela på 5 gånger pengarna här =>

Argentina Kroatien odds tips

Vad vinner du? Ta del av fler erbjudanden!

När det här väl har gått av stapeln så får du ta del av fler VM-erbjudanden. Det är alltså 5 gånger pengarna på att det båda lagen gör mål. Så säg att du satsar 200 kr. Då kommer du att få tillbaka trevliga 1 000 SEK. Tänk på att kampanjen gäller fram till 19:59 den 21:e juni 2018.

Vill du ha fler bra odds kampanjer under VM 2022? Då kan du kort och gott bara fortsätta att leta upp fler av våra speltips och erbjudanden som finns här. Där hittar du de bästa kampanjerna från alla spelbolag under VM i fotboll 2022. Här kan du även se våra allra bästa speltips Argentina Kroatien samt också allt du behöver veta inför att se och spela på Argentina Kroatien.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply