”Dags för Lavezzi att återvända till Italien”

bet365

Agenten öppnar för Inter

Under gårdagen kom uppgifter gällande att argentinaren Ezequiel Lavezzi var ett alternativ för Inter. Nu bekräftar spelarens agent ett möte med klubbens sportdirektör och öppnar för en övergång. 

Kommer vi få se Ezequiel Lavezzi i den italienska klubblagsfotbollen igen? Ja, onekligen finns det intentioner i luften som pekar mot en återkomst till Serie A för argentinaren. Stjärnan har under året rapporterats vara på väg bort från den franska storklubben Paris Saint-Germain och efter värvningen av Angel Di Maria är konkurrensen tuffare än någonsin.

Under gårdagen kom också rapporter som hävdade att spelarens agent Alejandro Mazzoni befann sig i Italien, samtidigt som italienska Sky rapporterade att Inter dragit upp jakten på spelaren. Detta eftersom Wolfsburgs ställning till en försäljning eller utlåning av kroaten Ivan Perisic för tillfället är luddig.

”Ingenting är omöjligt”

Nu bekräftar också argentinarens agent att samtal har ägt rum med Inters sportdirektör Piero Ausilio. Han öppnar dessutom samtidigt dörren för Nerazzurri och slår fast att det är dags att återvända till Serie A för den tidigare Napoli-spelaren.
— Vi pratade. Ausilio är en gammal vän. Nu beror det på erbjudandet, för PSG vill ha pengar för honom. Därtill finns också frågan om hans lön, men det är dags för Pocho att återvända till Italien, säger agenten till Gazzetta dello Sport.
— Vi får se, ingenting är omöjligt.

Enligt gårdagens uppgifter ska den franska storklubben efterfråga en summa på tolv miljoner euro för att släppa argentinaren. För Inters del skulle däremot ett lån med köpoption vara att föredra, främst med Financial Fair Play i åtanke.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply