Uppgifter: Messi har inte pratat med någon annan klubb

Uppgifter: Messi har inte pratat med någon annan klubb

Lionel Messi meddelade i slutet av augusti månad att han ville lämna FC Barcelona. Det blev dock ingen flytt och nu kommer uppgifter om att argentinaren inte varit i kontrakt med någon annan klubb.

I slutet av augusti månad valde Lionel Messi att använda sig av en klausul som skulle innebär att han lämnar FC Barcelona på fri transfer. Detta trots att att spelaren har kontrakt till och med sommaren 2021. Klubbens president svarade då att klausulen inte gällde efter den 10 juni, något som innebar att man krävde att en klubb betalade Messis utköpsklausul på 700 miljoner euro om han ville lämna.

Det pratades mycket om både Manchester City och Paris Saint-Germain, två klubbar med stora ekonomiska muskler, men efter många om och men stannade Messi på Camp Nou ytterligare en säsong.

Nu skriver Mundo Deportivo att superstjärnan inte varit i kontakt med någon klubb. Då Messis kontrakt går ut efter säsongen är han fri att förhandla med en ny klubb om tio dagar och därefter lämna gratis nästa sommar.

Det återstår att se var Messi spelar sin fotboll nästa säsong. Något som dock är säkert är att vi inte se det sista kapitlet i denna transfersaga.

SE ÄVEN: Uppgifter: Flera klubbar gör upp om Isco

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply