Uppgifter: Marcos Alonso nära lämna Chelsea i sommar

Uppgifter: Marcos Alonso nära lämna Chelsea i sommar

Chelsea behöver sälja för att kunna värva in Kai Havertz i sommar. Nu pekar brittisk press ut Marcos Alonso som en av de man måste göra sig av med får att få in pengar.

Marcus Alonso sitter på ett kontrakt med Chelsea som sträcker sig till och med sommaren 2021. Spanjoren har dock tappat sin startplats på Stamford Bridge under Frank Lampard. Något som gör att han står på listan över spelare som den engelska huvudstadsklubben.

Det är Daily Mail som kommer med uppgifter om att det ligger i Chelseas intresse att göra sig av med Alonso för att underlätta en värvning av Kai Havertz. Bayer Leverkusen kräver 100 miljoner euro för sin supertalang och förutom Alonso ska även Michy Batshuayi, Danny Drinkwater, Tiemoue Bakayoko, Kenedy och Emerson Palmieri hänga löst på Stamford Bridge

Tidigare har bland annat både Atlético Madrid och Real Madrid visat intresse för Spanjoren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply