Inter Milan i förhandlingar om Moussa Sissoko

Inter Milan i förhandlingar om Moussa Sissoko

Hoppas kunna ro hem fransmannens signatur

Inter Milan sitter för närvarande i samtal med nyligen nedflyttade Championshipklubben Newcastle över en transfer för mittfältaren Moussa Sissoko, med flertalet andra stora europeiska klubbar också intresserade.

Den italienska storklubben Inter Milan är väldigt intresserade av att värva Newcastles mittfältare Moussa Sissoko. Fransmannen gjorde några riktigt bra insatser för Frankrike under sommarens EM i just Frankrike och var en nyckelspelare i den trupp som tillslut tog EM-silver på hemmaplan. Detta fick flera stora klubbar ute i Europa att få upp ögonen för mittfältaren och hans tjänster har efterfrågats flitigt. Sissoko, som för närvarande fortfarande står under kontrakt med Newcastle, sägs dock också vilja söka sig någonting nytt, då mittfältaren inte lyckades med att hjälpa sitt lag hålla sig uppe i Premier League, utan tvingades se dem relegeras till Championship.

Mediet Talksport rapporterar om att den nye tränaren Rafael Benitez är väl medveten om allt intresse kring Sissoko och vad spelaren själv vill, och är redo att tillåta den franske landslagsmannen att lämna. Dock har klubben sagt att de enbart är intresserade av att höra på bud som ligger runt 35 miljoner pund för mittfältaren. Inter, med nye tränaren Frank de Boer i spetsen, är väldigt intresserade av att fullfölja en deal för den 27årige mittfältaren, inte minst efter hans insatser i Frankrike.

Sissoko, som kom till Newcastle från Toulouse under 2013, har varit på radarn av flera stora europeiska klubbar som Real Madrid, Borussia Dortmund och Arsenal, men det är den italienska storklubben som hoppas ha bäst chans att kunna få fransmannens signatur.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply