LISTA: 10 stökigaste supporterklubbarna i England

LISTA: 10 stökigaste supporterklubbarna i England

10 engelska proffsklubbar med flest supporterarresteringar

Fotbollshuliganismen i England och Wales är inte lika illa som den var under 1970- och 80-talet, och håller på att så långsamt tunnas ut. Antalet arresteringar på arenor under matcher har sjunkit rejält, detta involverar dessvärre inte de arresteringar som sker i centrum, bortanför arenorna men som fortfarande har en koppling till fotbollen. Inte varje arrestering leder någon vart, men det delas ut många avstängningar för supportar, vilket innebär att de inte får lov att komma till arenorna för att kolla på sitt lag. När klubben spelar bortamatcher utomlands måste dessa supportrar dessutom komma till en polisstation innan för att lämna in sitt pass och de får tillbaka det efter matchens slut.

10 proffsklubbar i England med flest stökiga supporters

Det finn 92 stycken professionella lag i England och i Wales samt dussintals andra som bedöms vara semiprofessionella och amatörmässiga. Under förra året var det enbart fyra stycken lag av dessa 92 som inte hade en enda supporter arresterad någon gång. På Silly Season Sverige har vi skrivit flertalet listor, till exempel 11 superlöften att följa i La Liga 2016/2017, 10 bortglömda Premier Leaguevinnare och fem saker du inte visste om Shkodran Mustafi som är väldigt populära och som en kan kolla igenom efter att vi kollat på de 10 stökigaste supporterklubbarna i England.

10. Middlesbrough

LISTA: 10 stökigaste supporterklubbarna i England

Middlesbrough var en av de absolut största Championshipklubbarna, numera uppflyttad till Premier League. Var det tredje värsta laget i Championship gällande arresteringar som skedde såväl på hemmaarenan som utanför den. För tillfället skall ungefär 30 supportrar ha en avstängning, vilket innebär att de inte får kolla på matcherna live.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply